fbpx

Fasadni malteri

48322.jpg48322.jpg

BK-PLAST RAJB 2MM 25/1

bekamnet.jpg
Šifra: 48322
Jedinica mere: kom
Pakovanje: 25kg
25 kg - po kom

Na stanju u: 1 maloprodaje

Ažurirano: 12-06-2023 10:42

Kategorija: Fasadni malteri

Visokokvalitetni akrilni dekorativni malter u pastoznom stanju, velike čvrstoće, vodoodbojnosti, izuzetne obradivosti i otpornosti na UV zračenje i atmosferske uticaje. Može se tonirati u preko 1000 nijansi Podloga na koju se malter nanosi mora biti čvrsta, ravna i čista, impregnirana BK-Acryl podlogom. Pre nanošenja malter je potrebno dobro promešati ručnim električnim mikserom a zatim po potrebi razrediti sa malom količinom vode 1-2 % (250-500 ml/25 kg), u cilju podešavanja konzistencije maltera. Pre ugradnje obavezno proveriti nijansu a zatim izvršiti egalizaciju sadržaja više kanti u odgovarajućoj posudi, kako bi se otklonile eventualne razlike između pojedinih kanti. Kada se potroši četvrtina mešavine potrebno je dodati sadržaj naredne kante maltera, promešati i nastaviti sa navedenim postupkom dok se ne upotrebi celokupna količina materijala. Malter nanosimo ručno čeličnom gletericom u debljini najkrupnijeg zrna, a konačni izgled se postiže naknadnim operacijama pomoću plastične gleterice, prema želji kupca, dok je naneta masa još vlažna i obradiva. Kod BK-Plast Rajb strukture zaribavanje se može vršiti kružnim, vertikalnim ili horizontalnim pokretima, do postizanja ravnomerne izbrazdanosti površine. Kod BK-Plast Ful strukture obrada se vrši kružnim pokretima. Potrebno je raditi ravnomerno i bez prekida na kontinualnim zidnim površinama, kako bi se izbegle neujednačenosti koje nastaju usled spajanja površina, neravnomernog sušenja i sl. Temperatura vazduha i podloge prilikom ugradnje treba da bude u opsegu od +5 ºC do +30 ºC. Ne raditi po direktnom suncu, jakom vetru i kiši. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vreme vezivanja maltera. okvirna potrošnja po m2 - 2,7kg

Nedavno ste pregledali proizvode

Nedavno dodati proizvodi

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi proizvoda, cene, fotografije ili bilo koji drugi sadržaji vezani za prezentaciju proizvoda bez greške.
Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog izgleda ili pakovanja proizvoda.
Prikazane cene na sajtu su iskazane u dinarima sa PDV i mogu se razlikovati od prodajnih cena u našim maloprodajnim objektima.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali to ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku i u svakoj našoj maloprodaji.

Prijavite se na mailing listu

Prijavite se i budite obavešteni o akcijama, popustima i novim proizvodima.

Džavić d.o.o.

PIB: 101439255
Matični broj: 07644027
Podaci za identifikaciju
Potvrda o PIB-u
Potvrda o PDV
Image

Kontakt

Adresa: Bogatić, Sveto Polje bb
Email: office@dzavic.com
Telefon: +381 15 7787 618
Radno vreme : 07-15, subotom 07-15
srende
  • Bogatić, Sveto Polje bb
  • Telefon: +381 15 7787 618
  • email: office@dzavic.com
  • Radno vreme: 07-15, subota 07-15