Bogatić, Sveto Polje bb +381 15 7787 618 email: dzavic@gromnet.net
Demo Demo
85944.jpg

Weber.tec D-PROTECT 5kg

Jedinica mere: kom
Pakovanje: 5.00 kg
Proizvođač: Weber Saint Gobain
Weber.tec D-protect je pouzdana jednokomponentna tečna folija (pastozna masa) pripremljena za hidroizolaciju bez spojnica unutrašnjih i spoljašnjih prostora ispod keramičkih pločica.
Informacije o proizvodu

weber.tec D-protect je pouzdana jednokomponentna tečna folija (pastozna masa) pripremljena za hidroizolaciju bez spojnica unutrašnjih i spoljašnjih prostora ispod keramičkih pločica.
Oblast primene

Proizvod je idealan za hidroizolaciju zidnih i podnih površina, vlažne i mokre uslove u kupatilima, tuš-kabinama, kuhinjama, javnim toaletima, kao i terasama i balkonima i mokrim čvorovima.

weber.tec D-protect štiti od uticaja vlage osetljive podloge kao što su gipsani zidovi i ploče, kalcijum-sulfatne cementne košuljice i druge podloge pod uticajem vlage u klasama A (zid) i A0. Proizvod nije pogodan za korišćenje na površinama koje su pod konstantnim uticajem vode, starim keramičkim pločicama, obojenim površinama, betonu i asfaltu.

Priprema i način upotrebe

Podloga na koju se nanosi weber.tec D-protect mora biti čvrsta, nosiva, očišćena od masnih tragova i prašine i drugih nečistoća. Pre nanošenja weber.tec D-protect tečne folije, upijajuće podloge je potrebno pripremiti premazom za grundiranje weber.prim 801.

weber.tec D-protect se nanosi nerazblažen pomoću četke, valjka ili šprica u dva sloja ukupne debljine 1 do 1,5mm. Uglovi i ivice se moraju osigurati hidroizolacionom trakom i uglovima weber.tec 828 postavljanjem u prvi sloj i premazivanjem drugog sloja. Drugi sloj se nanosi po suše- nju prvog sloja, posle 3 časa. Hidroizolacija je spremna 3 časa nakon nanošenja drugog sloja.

Mailing lista

Prijavite se na našu mailing listu.
Budite obavešteni o novostim, akcijama i novim proizvodima.

Društvene mreže