Bogatić, Sveto Polje bb +381 15 7787 618 email: dzavic@gromnet.net
Demo Demo
81707.jpg

BK-FAS AKRIL 25/1

Jedinica mere: kom
Pakovanje: 25.00 kg
Proizvođač: Bekament
Akrilna disperziona boja za zaštitu i dekoraciju novih i starih fasadnih površina. Izrađena je na bazi visokokvalitetnih sirovina, poseduje odličnu pokrivnu moć i vodoodbojnost, otporna je na UV zračenje i atmosferske uticaje. Zbog velike otpornosti pogodna je i za primenu na unutrašnjim zidovima javnih objekata. Može se tonirati u preko 500 nijansi.
Priprema i nanošenje

Pre upotrebe potrebno je prvo dobro promešati masu a zatim po potrebi razrediti sa oko 10-15 % vode. Podloga na koju se disperzija nanosi mora biti čvrsta, čista, suva i impregnirana BK-Acryl podlogom. Boja se nanosi dugodlakim valjkom u dva sloja. Nanošenje drugog sloja se vrši nakon potpunog sušenja prvog sloja, što pri normalnim uslovima (T=+23-25 ºC, relativna vlažnost vazduha=50-60 %) zahteva 4-6 h.

Potrebno je raditi ravnomerno i bez prekida na kontinualnim zidnim površinama, kako bi se izbegle neujednačenosti koje nastaju usled spajanja površina, neravnomernog sušenja i sl.

Temperatura vazduha i podloge prilikom ugradnje treba da bude u opsegu od +5 ºC do +30 ºC. Ne raditi po direktnom suncu, jakom vetru i kiši. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vreme sušenja boje.

Potrošnja

0,25-0,35 kg/m2, u dva premaza u zavisnosti od upojnosti i hrapavosti podloge.

Mailing lista

Prijavite se na našu mailing listu.
Budite obavešteni o novostim, akcijama i novim proizvodima.

Društvene mreže